Köpvillkor

Nedan hittar ni våra köpvillkor

Innehåll som kan döljas

Ångerrätt

Vid köp av vara hos MinPoster gäller lagstadgad 14 dagars ångerrätt. Ni har därmed rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att ditt ombud tagit emot varan.

Återbetalning sker inom 14 dagar. I det fall där ni utnyttjar ångerrätten betalar du returfrakten och du ansvarar även för varans skick efter det att du har mottagit varan samt under returfrakten.

Ni får inte bryta upp förseglingen för att kunna nyttja er ångerätt. Returer anmäls på Info@minposter.se, ange namn, adress, anledning varför, order- och fakturanummer. 

Skulle varan inte hämtas ut och kommer tillbaka till oss i retur så debiterar vi 200kr.

Unika produkter med egna namn & egna bilder som är beställda av kund

Har ni laddat upp en bild, valt att lägga till ett namn eller något annat som gör er poster specialtilverkad och unik?

Då gäller ej ångerrätt, öppet köp eller bytesrätt.

Vi ansvarar inte för kunder som beställer fel storlek eller eventuella misstag som begås när designerna skapas av kunden (stavfel, valt fel färg, missat att skriva någonting etc.). Kunden ansvarar för att de val som görs vid beställning är det som kommer att tillverkas.

Reklamationer

Vi tar fullt ansvar om en vara är feltryckt, materiellt felaktig, defekt eller om det har uppstått en skada under transporten.

Kunden är medveten att färger kan vara missvisande pga datorskärmar och därför inte alltid ser ut i verkligheten som de gör på en specifik datorskärm.

Skicka in reklamationen till info@minposter.se och ange namn, adress, anledning varför, order- och fakturanummer. Vid godkänd reklamation står MinPoster för att skicka ut en ny produkt

Leverans

Vi producerar allting efter beställning för att minska miljöpåverkan.

Ni bör ha er beställning 1-4 vardagar efter beställningsdatum. Detta är en fingervisning och ingen garanti då vi är beroende av fraktbolagen.

Priser och betalning

Vi samarbetar med en rad olika aktörer och premierar i dagsläget Klarna.

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kassan kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Kontakta oss